Vacature freelance SEA specialist (part-time)

Wil jij je verder ontwikkelen als freelance SEA specialist en is vrijheid voor jou belangrijk? Krijg jij een kick van het verzinnen, opzetten en optimaliseren van SEA campagnes die resultaat boeken? Lees dan snel verder en wie weet ga je deze maand al aan de slag!

Wat je gaat doen:

Als freelance SEA specialist ga je aan de slag met uitdagende accounts in diverse branches, van online educatie tot naaimachine webshop. Je gaat om te beginnen mij ondersteunen in het beheren van mijn Google Ads accounts, met budgetten variërend van € 1000,- p/m tot € 15.000,- p/m. 

Je gaat 2 of 3 accounts beheren voor een periode van 2-3 maanden (zoals je waarschijnlijk wel weet, duurt het even voordat we de resultaten kunnen zien van jouw werkzaamheden). Naarmate ik zie dat jouw werkzaamheden zijn vruchten afwerpen en je kunt levelen met de klant, zul je steeds meer zelfstandig te werk gaan.

Je zei iets over vrijheid?

Vrijheid staat bij mij hoog in het vaandel. Of je nou vanuit je bureau thuis werkt of aan het zwembad in je villa in Bali, zolang de resultaten maar goed zijn en de klant tevreden is.

Snelle communicatie en tijdige oplevering zijn hierbij belangrijk. Mijn ervaring is dat het de klant in dat geval niets uitmaakt waar je bent. Natuurlijk komt het niet erg professioneel over als tijdens een call met de klant een (dronken) dame (of man) in bikini langs loopt 😅😆

work form anywhere

Je bent de ideale kandidaat als je...

What's in it for you?

Een goede samenwerking komt van twee kanten. Ik vind het belangrijk dat je jezelf kunt ontwikkelen, gewaardeerd voelt en natuurlijk goed beloond wordt.

SEA marketing consult

Enthousiast?

Ben je er van overtuigd dat we de perfecte match zijn?

Klik op de onderstaande button en deel in een korte motivatiebrief of video waarom jij een ideale kandidaat bent.

Dion Pereira

Liever eerst even bellen?

Een nieuwe uitdaging is altijd spannend. Dat begrijp ik.

Als je vragen hebt of meer wilt weten over de functie en de werkzaamheden, laten we dan even een call inplannen. Vul het contactformulier in en geef 2-3 tijdstippen (bij voorkeur in de ochtend) door dat het jou uitkomt.

No strings attached.

Ben je er van overtuigd dat we de perfecte match zijn?

Deel je motivatie in een korte motivatiebrief of video via onderstaand formulier!